Another great RocketTheme Joomla Template brought to you by the RocketTheme Joomla Template Club.

"Milli his ile dil arasındaki bağ çok kuvvetlidir. Dilin milli ve zengin olması, milli hissin gelişmesinde başlıca etkendir. Türk dili, dillerin en zenginlerindendir. Yeter ki, bu dil şuurla işlensin. Ülkesini, yüksek bağımsızlığını korumasını bilen Türk milleti, dilini de yabancı diller boyunduruğundan kurtarmalıdır. "

Anasayfa arrow Forum
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş ya da Kayıt.    Şifrenizi mi unuttunuz?
Atatürk Mahallesi Çocuk Parkı (1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
EN ALT Beğenilen: 0
BAŞLIK: Atatürk Mahallesi Çocuk Parkı
Atatürk Mahallesi Çocuk Parkı 1 Yıl, 2 Ay önce Başarı: 0  
Selamlar.Atatürk mahallesi çocuk parkına yolum düşmekte ara sıra.Sizlerin de düşüyor mu bilemem ama ben şikayetçiyim parkın düzensizliğinden ve sıkıntımı buradan dile getirmek istiyorum.(belediyeye de bildirmeyi düşünüyorum)Oturma bankları var 6 tane falan ikisi sağlam diğerleri kullanılmaz halde daha kötüsü beni bir anne, bir vatandaş olarak rahatsız edense betonları kırılmış bankların küf pas içindeki demirleri sivri bir şekilde çocukların sağlığını şiddetle tehdit etmekte ve uzunca süredir bu şekilde olduğu benim dikkatimi çekmekte.Ayrıca park alanında hiç çöp tenekesi olmadığı ve park çevresinin otluk oluşuyla yabani hayvanlar(yılanlar vs)çocukların sağlığını ciddi anlamda tehdit etmektedir.Duyarlı bir insan olarak ben bunu görmezden gelemedim.Yetkili insanlar nasıl bu kadar sorumsuzca rahatlar akıl alır gibi değil..İlla ki iş işten geçince bir çocuğun kafası o demirlerde yarılınca yada panzehiri bile olmayan bir ilçede bir çocuğu yılan sokunca mı önlemler alınacak anlayamıyorum.Lütfennn sesimi duyanlardan bu konu ve toplum yararına olan tüm hizmetler için destek bekliyorum.Teşekkür eder saygılar sunarım.
gülcan (Kullanıcı)
Fresh Boarder
Gönderiler: 4
graphgraph
Şu An Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Kayıt Tutuldu Kayıt Tutuldu  

Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.  
EN ÜST
Tasarım : BDR İçerik : Mustafa B. Yalçıner